The smart Trick of Abone satın al That No One is Discussing

Wiki Article

● Sitemiz üzerinden Youtube aboneleri satın aldığınızda kanalınız ve videolarınız güvendedir.

Youtube beğeni ve izlenme paketlerimizin de hizmetlerimiz arasında bulunduğunu hatırlatalım, kanalınıza sağlıklı bir geri dönüş almak istiyorsanız bu paketlerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sistemimiz üzerinden satın alacağınız Youtube abone paketleri, tamamen gerçek ve aktif kişilerden oluşur. Crovu ekibi olarak, özel geliştirdiğimiz yazılımlar ile hesabınıza herhangi bir gelmeden, abone aktarım işlemini belirttiğiniz kanala yapmaktayız.

Türk Youtube Abone Hizmetleri Sizin kanalınızda Türk youtube abonelerinin fazla olması yüklediğiniz videoların daha fazla izlenmesine olanak sağlayacaktır.

Kanalınızın en az 1000 abonesi ve videolarınızın toplamının 4000 saat izlenme süresi olmadığı sürece YouTube kanalınız üzerinden para kazanamıyorsunuz.

İndirimli ve kampanyalı fiyatlar ile birlikte satın alınan aboneler ile birlikte, Youtube’da fenomen olmak isteyen tüm kullanıcıların bu istekleri de karşılanmış olur.

Satın alma işleminizle birlikte tamamen gerçek abone gönderilmesinden dolayı YouTube kanalınızı riske atacak bir durum söz konusu değildir. Tüm bu hesaplar aktif sizin gibi bu mecrayı kullanan kişilerdir. Herhangi bir threat söz konusu değildir.

Yani satın aldığınız hizmetten sonra abone sayınızda Youtube Düşmeyen İzlenme Satın Al hızlı bir düşüş gözlemlerseniz seven gün 24 saat boyunca destek birimiyle irtibat kurarak telafi hizmeti talep edebiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra paketler kapsamında 7 / 24 canlı destek hizmetleri yer almakta, bu sayede müşteriler paket ile ilgili herhangi bir sorun yaşamaları halinde canlı destek üzerinden website yetkililerine ulaşabilmektedir.

Satın alımlarınız sırasında bizlere iletmiş olduğunuz bilgiler ( Kanal Adı – E-mail ) kesinlikle saklanmamaktadır. Siparişiniz işleme koyulduğu andan teslim edilesiye ana kadar tüm bilgileriniz sistemlerimiz tarafından silinmektedir. Ayrıca göndermiş olduğunuz bilgileriniz asla 3. şahıslarla paylaşılmamaktadır.

Takipcim.com.tr 2017 yılında kurulmuş olup, bireysel ve kurumsal sosyal medya hizmetleri konusunda Türkiye"nin en iyi lider sağlayıcısıdır.

YouTube abone alacak kullanıcıların hesaplarının etkileşim artışı, izlenme artworkışını sağlamak için YouTube paketletimiz %a hundred Organik türk abonelerden oluşmaktadır. En ucuz YouTube abone hizmeti takipcimodu.com 'da.

Satın almış olduğunuz aboneler tek seferlik ve devamlı olarak gönderilmektedir. Eğer gerçek abone seçeneğimizi seçtiyseniz aboneleriniz tamamen gerçek Youtube kullancılarından oluşur ve regular olarak sizi tanımadığı veya kanalınıza ilgi duymadığı taktirde abonelikten çıkma ihtimali bulunmaktadır.

Daha önce de belirttiğimiz gibi paketler kapsamında sizlerden hiçbir şifre istenmemekte olup şifresiz abone paketleri sizlere uygun fiyatlar dahilinde sunulmaktadır. Paketlerin herhangi bir tanesini uygun fiyatlar dahilinde satın alabilir ve bu şekilde Youtube dünyasında popüler olma şansını elde edebilirsiniz.

Report this wiki page